I turn to you

Hejsan!

Skolan rullade på bra idag. När jag kom hem satte jag mej och pluggade till provet . Och ja, ni kanske fattar hur det gick om nu sett v-loggen. Haha! Och vid fyra så kom mina två kusiner (3 och 1år) och min morbror och hans fru hit från Göteborg. Dom ska stanna hela helgen men kommer ändå såklart kunna uppdatera. Nu har jag i alla fall tagit mej en dusch osv. Funderat även på att skippa bb idag..? Är verkligen super trött.. Jaja, hoppas ni har haft en as bra dag och att ni kommer få sova super gott, ha det bäst!

Puss!


v-logg



puss!

...

Förhållanden är svårare idag eftersom att konversationer blev att smsa, att argumentera med sin partner blev telefon samtal, känslor blev lättare, ordet "kärlek" användes vid fel tillfälle, osäkerhet blev vårt sätt att tänka. Att bli svartsjuk blev en vana, tilliten har försvunnit, att vara otrogen blev en olycka. Att lämna personen blev det enda alternativet och att bli sårad blev normalt...

Puss!


Torsdag

Hejsan och godmorgon!

Nu sitter jag på tunnelbanan påväg till skolan och är sjukt stressad, börjar halv och har inte ens bytt i Slussen.. Jaja. Och så har jag sjuuukt ont i ryggen också... Ändå rätt kort dag på skolan så de är najs. Vid fura tiden kommet även mina kusiner och så från Göteborg. Men skriver mer om det senare, hoppas ni kommer få en underbar dag, ha det bäst!

Puss!


One more fucking love song, I'll be sick

Hejsan!

Imorse for jag som sagt till läkaren, hon kollade lite på ryggen och så och sa att jag skulle gå till en sjukgymnast så ska ringa och boka en tid imorgon. Nu ligger jag i alla fall och ser på big brother och smsar med härligt folk. Hoppas att ni har haft en as bra dag och hoppas att ni kommer då sova super gott. Ha det bäst!

Puss!


det bästa med motsatta könet...

Läppar eller ögon
Kramar eller pussar
Kortare eller längre
Yngre eller äldre
Romantisk eller spontan 
Snygg mage eller snygga armar
Tatueringar eller piercingar
Känslig eller inte
Ragg eller förhållande
Bråkstake eller tveksam
Kyss eller strul 

puss!


Doktorn

Hejsan och godmorgon!

Just nu sitter jag och väntar på att få komma in till doktorn. Det är nämligen så att jag har så jäkla ont i ryggen, på vänster sida strax under skulderbladet. Så nu tänkte jag att nä, nu kollar jag upp det! Efter det blir de att fara till skolan och så. Men uppdaterar er mer senare om vad det är osv. Hoppas ni kommer få en super bra dag, ha det bäst!

Puss!


i can't expect me to be fine, i dont expect you to care

Hejsan alla fian bloggläsare!

Idag har jag pluggat lite No, och kan det mästa. okej, nä det kan jag inte, lät bara bra att skriva det... haha! Men i alla fall, lite kan jag får väl bli att plugga mycket imorgon och på torsdag istället då. Nu har jag för ett tag sen tagit mej en dusch och nu har jag borstat tänderna, tagit fram kläder osv. Tänkte faktiskt skippa big brother idag, gå och lägga mej nu och få sova ut. Skulle vara riktigt skönt, ja men då gör jag det haha! Ja, imorgon är det skola som vanligt inte mycket mer med det egnetligen. Hoppas i alla fall att ni har haft en underbdag och att ni kommer få sova super gott, ha det bäst! ♥



Puss!

Grattis kära vän!

Hejsan!

Skolan rullade ändå på rätt bra idag, slutade tre. Nu är jag hemma , läser några bloggar när jag är klar med det ska jag sätta igång med pluggandet, NO-prov på fredag. Sen vill jag bara passa på att säga grattis till min underbara vän Lina som fyller 15 idag, grattis och hoppas du har haft en as bra dag! Hoppas även ni andra har haft en bra dag, min har varit helt okej. Ha det bäst!

Puss!


Tisdag

Hejsan och godmorgon!

Just nu sitter jag på tunnelbanan påväg till skolan, as always. Idag väntad en rätt jobbig dag på skolan... Efter skolan måste jag plugga och sånt. Men ja, hoppas att ni kommer få en as bra dag. Ha det bäst!

Puss!


Du gör mig varm i hela kroppen

Hejsan!

Dagen idag har varit riktigt bra. Skolan rullade på , mycket skratt sin vanligt osv. Efter skolan gick jag son sagt till min gamla PRAO plats , dom skrev på lite papper sen åkte jag hem kollade lite i matte boken sen iväg och tränade, följde mamma till affären. Nu har jag för ett tag sen tagit mej en dusch och nu ligger jag och ser på big brother. Hoppa att ni hat haft en underbar dag och att ni kommer få sova supet gott, ha det bäst!

Puss!


Träna

Nu drar jag och tränar och inviger mins nya tränings shorts!

Puss!


Dagens outfit

Allt från ginatricot idag, haha!

Puss !


Måndag!

Hejsan och godmorgon!

Just nu sitter jag på tunnelbanan påväg till skolan, som alla andra vardagar. Haha! Börjar tio så är lite stressad men jaja, efter skolan måste ja gå till min gammal prao plats och be dom skiva på några papper, sen hem och plugga. Hoppas i alla fall att ni kommer få en underbar dag. Ha det bäst!

Puss!


1000-0 till idioterna

Hejsan!

Dagen idag har varit riktigt bra, och vädret har ju varit på sin bästa sida också. Kvällen spenderades med syster, vi har poppat popcorn och sett några avsnitt av solsidan 2. Och nu ligger jag i säger och tänkte få min skönhets sömn, kan sova till åtta imorgon så inte att man klagar direkt! Har även lagt fram två outfits till imorgon, en om det är bra väder och en om det är lite sämre (=inte shorts väder) haha! Men jaja, hoppas ni har haft en underbar dag , ha det bäst och hoppas ni kommer få sova super gott!

Puss!


dagens shopping



Tränings shorts-Ginatricot 99:-



Bikini- Ginatricot 99:- (bilden är inte rättvis)



Ring-Ginatricot 69:-



Linne-Ginatricot 99:-


Fram


Bak

Klänning-H&M 149:-

Puss!

Njuter av livet

Hejsan!

Nu är jag hemma efter en dag på stan, fick med mej några riktigt fina saker. Visar er senare! Så nu sitter jag ute i solen i bikini och shorts och pluggar lite NO som är tills imorgon. Hoppas ni har det lika underbart och varmt som jag. Jävlar, nu bränner det som fan på axlarna, kanske dax att smörja sig med solslyddsfaktor.. Haha! Ha det bäst!

Puss!


Sommar outfit!

Skjorta - monki jeans Shorts -forever 21

Puss!


Godnatt!

Hejsan!

Nu har jag tvättat ansikte, borstar tänderna och nu ligger jag ner bäddad i sängen och messar med lite folk. Nån som har värsta festen utan för mig eller nått så inte det lättaste att sova direkt, men hade tänk försöka nu i alla fall. Drack även en red bull för ett tag seb , vilket kanske inte var det smartaste..Hoppa i alla fall att ni har haft en underbar dag och att ni kommer få sova super gott (om ni inte redan gör det) och imorgon ska jag verkligen sova ut så vi får se bär första i lägger kommer upp. Men ni kommer i alla fall få lite bilder från London, och grattis till Loreen son vann hela Eurovision song contest! Ha det bäst!

Puss!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2961610/images/2012/pic_204209343.jpg" class="image">


Godnatt!

Hejsan!

Nu har jag tvättat ansikte, borstar tänderna och nu ligger jag ner bäddad i sängen och messar med lite folk. Nån som har värsta festen utan för mig eller nått så inte det lättaste att sova direkt, men hade tänk försöka nu i alla fall. Drack även en red bull för ett tag seb , vilket kanske inte var det smartaste..Hoppa i alla fall att ni har haft en underbar dag och att ni kommer få sova super gott (om ni inte redan gör det) och imorgon ska jag verkligen sova ut så vi får se bär första i lägger kommer upp. Men ni kommer i alla fall få lite bilder från London, och grattis till Loreen son vann hela Eurovision song contest! Ha det bäst!

Puss!


v-logg



puss!

-

Hejsan!

asså åh, har ingen blogglust.. Och ska jag sitta här och skriva massa när jag inte har någon lust med det så kommer det ändå bara bli massa skit som ändå ingen pallar läsa. Ligger i alla fall i sägen nu och har skit ont i magen ... (man är ju ändå kvinna) så ska föröka sova nu.. Ha det bäst så hörs vi någon gång i livet!

Puss!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2961610/images/2012/pic_204076875.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2961610/images/2012/pic_204076875.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2961610/images/2012/pic_204076896.jpg" class="image">


Nu jäklar ska man sola!!


ta tag i bloggen nu!

Hejsan!

Nu har uppdateringen varit riktigt kass! Men kände att jag behövde en liten bloggpaus, inte behöva änka på att uppdatera utan bara vara med vänner och ha det kul! (säger inte att det är tråkigt att blogga) Så ja, dom här dagarna har jag mest hängt med Sofia, vi har till och med tagit oss ut till Täby.. haha! Men det har varit riktigt trevligt, sen har vi bara snackat, kollat killar (haha!) och ja, hafft det almänt trevligt. Nu ska jag sktrax gå och ta mig en dusch, har för ett tag sen varit och tränat och så. Men nu ska jag försöka ta tag i bloggningen på rikigt, okej? Hoppas i alla fall att ni har haft några underbara dagar. Och eftersom att jag inte bloggat på länge så tänkte jag bjuda på lite bilder. Ha det bäst! ♥



Så blev det bara ego som vanligt då .. ;)

puss!


Tisdag

Hejsan och godmorgon!

Nu står jag på en proppfull tunnelbana på väg till skolan, mysigt! Efter skolan idag blir det nog att plugga lite skulle jag tro . Nej men har inget att blogga om seriöst. Så hoppas ni kommer få en underbar dag. Ha det bäst!

Ingen bild för att blogg appen dampar..

Puss!


love you like a love song

Hejsan!

Dagen idag har faktikst varit riktigt bra, mycket skratt har det även blivit! orkar inte säga allt vi gjort, men vi gick upp och satte oss i obsan och hade det jäkligt roligt. haha! Men ja, nu har jag precis tagit mej en dusch och innan det var jag och tränade. Nu har jag fixat mej ett fat med frukt och ett glas saft faktiskt och väntar på att big brother sak börja. Har även hunnit fixa frans manikyr och snackat med lina ett tag. Hoppas att ni har haft en underbar dag, ha det bäst och sov gott!

puss!


Sofia + outfit

Hejsan!

Fick håltimme från extra engelskan så nu sitter jag och väntar på att Sofia också ska sluta så ska vi hitta på något. Kanske köpa en glass och sätta oss i någon park eller så. Vänder är ju bara föör underbart! Sen ikväll blir det att träna och så. Men hoppas att ni har haft en underbar dag. Ha det bäst!

Dagens outfit:
Jeans-ginatricot
Linne-H&M
Kofta(som jag typ inte har haft på mig men ändå..) -ginatricot


Älskar vädret

Hejsan och godmorgon!

Ny bloggar jag för en gång skull hemma (på en vardags morgon) , så nu har jag fixat mej klar typ, ska bara klä på mig. Så har fixat mig en frukost och sitter just nu ute på balkongen i solen och äter lite frukost. Älskar verkligen vädret!! Idag efter skolan blir det kanske att hitta på något med Sofia, men vi får se. Hoppas i alla fall att ni har sovit super gott och att ni kommer få en underbar dag. Ha det bäst!

Puss!


grönan hela dagen

Hejsan!

Idag har ju inte uppdateringn varit bra alls, men var ju på Grönan. Dagen har i alla fall varit as bra! Mötte upp Helen vid zinken vid ett tiden, sen drog vi oss mot grönan, var där till klockan sju ungefär. Åkte typ allt.. utom Extrem tror jag... Popexpress blev det även 3 gånger, seriöst den bästa karuselen på hela Grönan! Men så ja, dagen har varit grym, utom att Helen lurade upp mig i Insane... hade så jäkla ont i nacen och höftbenen eller vad det nu heter...? Men ja, nu har jag för ett tag sen tagit mig en dusch och precis sett big brother. Börjar även tio imorgon vilket är jäkligt skönt, rätt lugn dag på skolan också vilket är najs! Nej men nu sitter jag och lyssnar på musik och ska ta fram kläder tills imorgon, borsta tänderna osv. Hoppas att ni också har haft en bra dag, ha det bäst och sov gott! ♥





Två ego från dagen

puss!


Mot grönan!


v-logg



puss!

-

Hejsan!

Ligger fortfarande ute och solar så jag har typ ingenting att skriva. Men ikväll kommer det komma en v-logg, så håll utkik!

Puss!


Sol

Hejsan och godmorgon!

Nu ligger jag ute på balkongen och solar lite. Ska om ett tag gå in och ta mig en dusch, sen får vi se vad dagen har att erbjuda ;) ha det bäst!

Puss!


this is the part of me that you never gonna ever take away from me

Hejsan!

För det första, förlåt för uppdateringen åter igen. Men har faktiskt inte haft tid... orkar häller inte berätta vad som har hänt medans jag inte bloggat. Men livet är jäkligt bra nu i alla fall, allt ni behöver veta... Men i alla fall, idag blev det ju shopping som ni kan se i inlägget under. Och imorgon blir det inte görnan som det var tänk utan vi tar det på söndag istället. Så imorgon blir det troligvis att träna sen vet jag inte ritkigt.. planera veckan lite och sådära. Hoppas i alla fall att ni har haft en underbar dag och att ni kommer så sova super gott, nu ska jag krypa ner i sängen, messa med lite folk och sen sova. Ha det bäst! ♥



puss!


dagens shopping



puss!

Stan

Hejsan!

Nu är jag på stan med familjen och sitter just nu på T.G.I friday och lunchar. Visar vad jag har köpt senare. Ha det bäst!

Puss!


För lycklig för att blogga just nu, bloggar mer imorgon.

Hejsan!

Förlåt för uppdateringen, men en helt awesome dag har det varit . Ska även på grönan på lördag, btw. Ha det bäst och sov super gott!

Puss!


Godmorgon!

Hejsan och godmorgon!

Vaknade vid halv elva, roligt skönt att få sova ut! Så nu sitter jag och smsar med lite olika folk och väntar på att brunchen ska bli klar. Jag vet inte riktigt hur uppdateringen kommer att vara idag, men ska i alla fall göra mitt bästa med att uppdatera. Ha det bäst!

Puss!


Varje gång jag ser dig är det som allting stannar till

Hejsan!

Dagen började ju då som sagt med tvättstugan. När jag var klar med den så blev det lite samtal med olika folk. Och vid sju tiden skulle jag tro så kom våra grannar upp till oss, blev lite ost och sådär. Dom gick precis hem så nu har jag tagit bort sminket och lagt mej i sängen och ska nu sova. Imorgon blir det en fullspäckad dag, lite nervöst och ändå super taggad! Hoppas nu i alla fall att ni har haft en helt awesome dag och att ni kommer få sova super gott. Ha det bäst!

Puss!


-

Hejsan!

Uppdaterar senare, hoppas det är okej? Ha det bäst!

Puss!


v-logg



puss!

v-logg på g



puss!



Det sötaste leendet har dom djupaste hemlighterna,
Det finaste ögonen har gråtit de flesta tårar,
Och det snällaste hjärtat har känt den största smärtan.

 Puss!


Känslan när du inte behöver ställa klockan

Godnatt sov gott!

Puss!


when you smile the whole world stops and stares for a while

Hejsan!

Nu tänkte jag dra dagen lite snabbt här,
Började med skolan, vilken vad rätt jobbig idag. Efter skolan så drog i alla fall jag,Sofia och Helen till slussen och gick och kollade i några butiker. Sen träffade jag även Bella (från min förra skola) sjukt kul! Blev helt glad :D I alla fall, efter att ha stått och pratat i kanske tjugo minuter så drig jag,Sofia och Helen oss vidare mot vattnet och satte oss där och ringde lite och så. Vid fem var jag hemma då gick jag och hämtade hunden på dagis, sen vid sex drog jag och tränade. Och nu har jag precis tagit mig en dusch och väntar på att big brother ska börja, så grymt skönt att man är ledig imorgon! Dock måste jag ta tvättstugan, men bättre än att vara i skolan såklart. Hoppas i alla fall att ni har haft en underbar dag, hör nog av mig lite senare under kvällen. Ha det bäst!♥

Ursäkar verkligen att det inte blir någon bild i detta inlägg...

Puss!

Slussen

Hejsan!

Nu sitter jag vid vatten i Slussen ned Sofia och Helen. Skriver mer om dagen senare! Ha det bäst!

Puss!


Jag kan inte ens stå när du inte ser på

Hejsan!

Nu sitter jag på tunnelbanan på väg till skolan och är grymt nervös. En sak som jag inte ska ta upp och sen för provet jag ska ha. Nu när jag tänker efter så kommer det gå åt helvete... Men jaja, livet går inte under för det. Vet inte vad som händer efter skolan men nått ska jag nog komma på. Hoppas i alla fall att ni har sovit super gott, ha det bäst!

Puss!


there'll be no sunlight if i lose you baby

Hejsan!

Nu har jag pluggat lite till SO-provet, och det känns sådär. Kan nog gå hur som helst... Nu har jag för ett tag sen tagit mig en dusch och n sitter jag och kollar på big brother. Imorgon är även sista dagen i skolan innan jag tar helg! För på onsdag har vi operationdagsverke- då vi ska göra något vi ska få pengar av och skänka till barn i typ Afrika tror jag att det var...? Själv så ska jag ta tvättstugan nästa gång (onsdag) så det är chill, och sen på torsdag och fredag är man ju lediga. Riktigt najs alltså! Dock är det en rätt jobbig dag på skolan imorgon, men det får man väll stå ut med. Hoppas i alla fall att ni har haft en underbar dag, ha det bäst och sov gott! ♥



Puss!

Så oerhört lycklig

Hejsan alla fina små läsare!
Jag är så jäkla lycklig just nu, allt är så jäkla bra! Skolan rullade på super bra, dock hände en lite tråkig sak, men jaja. Efter skolan stannade jag och Sofia kvar på skolgården ett tag liv ringde ett litet samtal , hehe! Så nu kommer jag gå och vara nervös hela veckan, men sånt får man väll ta? I alla fall, ringde även Lina en snabbis och berättade lite nytt. Nu ska jag fortsätta att plugga till SO- provet. Hoppas att ni har haft en as bra dag, och att ni kommer då en lika bra "kväll" . Ha det bäst!

Puss!


Hellre sårad av sanningen än lycklig av lögnen

Hejsan och godmorgon!

Vaknade vid kvart i åtta idag, riktigt skönt att inte behöva gå upp typ sex bara för att det är skola. Fixade mig oerhört långsamt och nu sitter jag på tunnelbanan påväg till skolan, slutar vid tre nån gång idag och då måste jag plugga till ett SO prov jag ska göra imorgon. Hoppas att ni kommer få en underbar dag, ha det bäst!

Puss!


Nu kan du få mig så lätt

Får en känsla när jag ser ditt namn på min skärm, en känsla jag inte känt på länge. Du gör mig glad, du kan få mig så lätt nu. ! <3

Och med detta säger jag Godnatt och somnar med ett leende på läpparna!

Puss!


boy, you're amazing just the way you are

Hejsan!

Drog och tränade vid fem tiden typ, dock kände jag av min förskylnig vilket inte var så roligt... Men var i alla fall skönt att träna. Sen så åt vi middag, grillat sjukt gott. Och nu har jag för ett tag sen tagit mej en dusch med ansiktskmask osv. Nu tänkte jag slå på big brother och se slutet, och vem som åker ut. Tänkte nog även måla naglarna. Nu messar jag i alla fall med lite folk och så, asså vissa får mig bara på så bra humör! Hoppas i alla fall att ni har haft en underbar dag, ha det bäst! ♥



Puss!

when my world is falling apart, when there's no light to break up the dark, that's when i look at you

Hejsan!

Har legat ute på balkongen i flera timmar, tror jag råkade somna ett tag, haha! Och nu har jag precis varit på Åhlens och Lindex oxh köpt lite nytt smink+borstar. Nu ska jag ta mig något att äta, inte ätit frukost eller lunch blir alltid så på helgerna för mej.. inte bra. Sen vid fyra drar jag och tränar, har fan inte tränat på evigheter. Först var jag ju i Luleå och sen i London, och sen blev jag ju sjuk... men nu ska jag träna, och är riktigt taggad! Men i alla fall, ikväll för vi en middags gäst och så, tror det blir grillat. Gott! Men hör såklart av mig senare under dagen, ha det bäst! ♥



Lite halvt cp, men det får väll gå.

Puss!

when i see your face, there's not a thing that I would change

Hejsan och "godmorgon"!

Igår somnade jag vid två tiden, efter ett samtal med Lina och lite messande med en annan ;) Vakande halv tio, och nu har jag städat vid mitt smink och hår produkter, nu väntar jag bara på att pänslarna som jag rengjort ska torka så jag kan lixa lite till. så skönt med söndag ändå, går runt i mjukisbyxor håret i en svans och no make up! Dagen idag kommer bestå av lite pluggande och en sväng till Åhlens. Fint väder är det också, ska nog ta och gå och lägga mig på balkongen ett tag. Men jag hör av mig senare under dagen , så hoppas ni kommer få ne underbar dag. Ha det bäst! ♥



yesterday.

Puss!

she is fucking amazing!

http://www.tv4play.se/nyheter_och_debatt/nyhetsmorgon?title=isabella_utan_klader_pa_omslaget_av_sin_egen_tidning&videoid=2190975

klicka på länken!

Puss!

Lina-du är bäst!

Hejsan!

Tänkte slå på Never Say Never, men då ringde jag Lina istället, vi snackade i typ 1 timme och 20 minuter, riktigt skönt att få snacka av sig lite! Vi la typ precis på och nu ska jag gå och ta bort sminket och gå och sova. Hoppas att ni har haft en underbar dag och att ni kommer få sova gott, ha det bäst så hörs vi imorgon! ♥



Puss!

nytt

Hejsan!

Nu har jag fixat en ny header och en "profilbild", ser ni inte headern? tryck F5! Är i alla fall rätt nöjd, kunde bara typ inte bestämma mig för vilken bild jag skulle ta, men tog då denna och är nöjd. Vad tycker ni? kommentera gärna, ha det bäst!♥



Puss!

mina tårar faller för saknaden är så stor

Hejsan!

Teatern, eller snarare sakt musikalen vi var och kollade på tidigare var så jäääkla grym! bästa teater/musik jag någontin har sett. I alla fall, hann inte på stan så får ta det imorgon, så när vi kom hem så kom mammas kusin och hennes kompis hit, vi fikade lite osv. Nu har jag för ett tag sen ätit lite middag (vet, äter ganska sent) och nu sitter jag och dunkar musik och fixar med bloggen! Just de, jag och syster har ju som sagt fotatat lite bilder på mej idag, så tänkte att ni skulle få en av dom bilderna nu. hoppas i alla fall att ni har haft en underbar dag, ha det bäst!


Vad tycker ni?

Puss!

Ditt leende gör mig svag

Hejsan!

Det blev inte grönan idag, så nu sitter jag, Manma och syster på tunnelbanan och ska iväg på en teater! Efter den hade jag tänk att hinna gå på stan ett tag, lite nytt smink behövs. Sen så kommer mammas kusin och hälsar på vid sex tiden, super najs! Hoppas att ni har haft en bra förmiddag och att resten av dagen kommer vara bra, vi hörs senare. Ha det bäst!
Ps: jag och syster har fotat massa bilder på mej, så när jag kommer hem ska jag även fixa med dom lite.

Puss!


fäller en tår ♥



Puss!

jag saknar dig mindre och mindre, jag har glömmt dig en vacker dag

Hejsan!

Dagen idag har varit najs, finns dom personer som verkligen får mej att må bra. Massa ♥ till er! Skolan var riktigt bra, faktiskt. Fattar nu, efter att ha varit bort så länge att min klass och specielt två tjejer(ni vet vilka ni är) är helt underbara, inte en dag utan att man inte får sig ett gott skratt! Sen fick man även en chokladboll, som inte satt helt fel inte. Herre gud, vad mycket possetivt det blev, men det är ju bra det. För en gångs skull... Men ja, nu har jag precis ätit en liiiite sen middag, och nu sitter jag och messar med min fina vän Lina. Väntar på att big brother och BRÖLLOPET ska börja! :D Men ja, hoppas att ni har haft en grym dag, min har i alla fall varit suuper bra. Ha det bäst! ♥



Puss!

v-logg



Och nu ska jag städa rummet och packa upp väskan från London, som jag inte gjort än...ops!
Ha det bäst!♥

Puss!

lär känna mig

                                                              tio frågor om dig själv

ditt namn? - Sandra Baudin

när fyller du år? - 9 december

vad har du på dig just nu? - sovtröja,shorts

vilken årstid är bäst? - sommar

vad tycker du mest om hos dig själv? - Mitt hår , och läpparna (haha..!)

vad är du bra på? - hm.. inget specielt. haha!

vem älskar du mest på denna jord? - familj, vänner

sover du hellre själv än tillsammans med någon? - båda

5 frågor om dina vänner

vem vet allt om dig? - hm.. ingen vet allt, men dom som vet mest är Lina och Celinn

vem är roligast av dina vänner? - hm, kan inte välja

vem är snyggast av dina vänner? - alla mina vänner är snygga.,

vem är den du helst har filmkväll med? - Mina tjejer!

du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med dig? - mej själv? haha!

 

9 frågor om idag

vad har du gjort? - legat hemma och varit sjuk, sovit

har du varit glad idag? - jo,

har du varit ledsen idag? - nej

har du gjort något bra idag? - nej haha

vad ska du göra nu? - äta snart kanske, inte ätit på hela dangen. Sjukt hungrig!

har du gjort något dåligt idag? - nej

har du duschat idag? - nej (fräch jag vet)

är du trött nu? - nja, sov nyss så...

 

 

övrigt

är du hungrig just nu? - ja

vad är klockan nu? -  17:38

vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - blogg.se facebook.se

 

familj

hur länge sen var det du träffa din morsa? - typ 20 minuter?

hur länge sen var det du träffa din farsa? - igår kväll

har du syskon? - ja

har du något djur? - hund

lyssnar du på musik just nu? - nej

i så fall, vilken låt för tillfället?

kärlek

har du kysst någon idag? - nej

har du ett förhållande? - nej

är du romantisk? - kan du väl inte fråga mig?

har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - nej,

är du svårflörtad? - nja, beror på vem man frågar.

har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - ja

har du nån gång slagit någon? - nej

har du lekt med någons känslor? - nej,varför göra det..?

vill du vara singel eller ha ett förhållande? - förhållande

har du varit tillsammans med två samtidigt? - nej, 20 stycken samtidigt!

är du en bra pojk/flickvän? - hoppas jag väl..?

vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - vill ni allt veta va?

hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - trodde det här var min blogg..?

har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - nej

skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - usch nej, aldrig

vad gillar du för stil på tjejen/killen -  typ "bög stilen" om ni fattar..? haha!

Puss!


tänkt...



Denna bild har väl dom flesa sätt..?

Jag har seriöst tänkt på detta, är det verkligen så? finare utan smink? Nej, alltså ärligt. Det är inte så, alla vet väl att man är finare med smink? Menar SÅKLART INTE att alla tjejer ska sminka sig, det jag menar är att har man en gång börjat sminka sig och sedan plösligt skulle sluta, så skulle ju alla tycka att man var mycket finare med smink, eller hur? Det är i alla fall vad jag tror, nu behöver ni inte kommentera massa saker, för det här är min blogg och mina tankar! Tycker i alla fall att jag är finare med smink än utan...

Puss!

v-logg



Filmade denna film i Måndags, precis när jag kom hem typ. Men nu har ni i alla fall fått en film, och somsakt, ursäkta kläderna osv, haha!

Puss!

tack vare dig somnar jag med ett leende på läpparna♥

Hejsan!

förlåt för att jag inte uppdaterade igår, men orkade verkligen inte. Ligger fortfarande hemma och är sjuk, hoppas jag är frisk till helgen för då blir det grönan med sofia om det är bra väder. Har inte varit där sen de öppnade den här säsongen... Men i alla fall, liger nu i sängen dricker te, kollar MTV, och chattar med härligt folk. Måste även försöka plugga lite idag, för om jag ska till skolan imorgon så har jag ett SO-prov. Men just nu känns det inte som det, hostar ,har feber och ont i hela kroppen, pallar inte med det mer.. men jaja, hoppas ni har det super bra och jag ska försöka uppdatera bra. Kanske en v-logg ikväll? Ha det bäst! ♥



Puss!


Only you can make me smile

Hejsan!

Gick till skolan, var där i kanske en halv timme sen fick jag ner till skolsyster och kollade feber, hade 37,5 men då hade jag tagit två panodiler på morgonen så gick hem. Ligger nu i sängen och bara tar det lugnt, tror inte det blir skola imorgon heller då det är nån ute dag grej. Men ja, hoppas i alla fall att ni har haft en bra dag. Ha det bäst!

Puss!


Skola

Hejsan och godmorgon!

Just nu på tunnelbanan påväg mot skolan, är super glad idag. Vet inte varför, kanske beror på vädret? Suuuper härligt väder, sommar känslor på hög nivå! Senare ikväll kommer ni få en videoblogg osv. Hoppas ni kommer få en underbar dag, ha det bäst!

Todays hair ;)


hem mot stockholm

Hejsan, alla fina blogglasare!

Sitter just nu vid datorn pa flygplatsen, darfor inte dom sista bokstaverna finns, haha! Planet hem gar i alla fem over sju,kommer he vid halv tolv svensk tid, sa kommer att uppdatera mera imorgon. Kommer fixa video med shopping, bilder osv. det kommer jag gara nagon gang under veckan :) hoppas att ni har haft nagra rktigt bra dgar medans jag inte har bloggat och hoppas ni inte har saknat mej for mycket ;) men nu ska jag forsoka ta tag i uppdateringen, ha det bast!



puss!

Sandrabaudin

Hejsan!

Tänkte bara säga att om ni vill "följa mej" dom närmaste dagarna kan ni följa mej på instagram för en bättre uppdatering! Så följ mej på instagram @sandrabaudin

Puss!


London!

Hejsan!

Tänkte bara höra av mej lite snabbt, så att ni vet att jag lever osv. Just nu sitter jag på Arlanda med pappa och fem i åtta går planet till London, jag är så jäkla taggad, !!! Ha det bäst!

Puss!